Vragen?

+32 494 30 68 13

Veelgestelde vragen

Wat voor camera gebruiken jullie?

Onze photobooths zijn uitgerust met een professionele Canon EOS 1300D spiegelreflexcamera. Dit garandeert jullie de beste kwaliteit.

Is een WIFI verbinding vereist?

Neen, dat is niet vereist. Wij werken met een 4G-stick om de photobooth van netwerk te voorzien.

Voorzien jullie een achtergrond?

Dit zit niet standaard in onze prijs. Wij verhuren wel een zwarte of witte achtergrond voor een meerprijs van €25. Een persoonlijke - of bloemenachtergrond is ook mogelijk. Vraag hiervoor een persoonlijke offerte aan via het contactformulier.

Kan de photobooth overal staan?

De photobooth mag enkel op een overdekte plaats staan want deze is niet waterbestendig. Graag hadden we ook een stopcontact in de buurt. Wij voorzien een verlengkabel van 10 meter.

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

We raden een breedte van 2m en een diepte van 3m aan. Bij het installeren, stellen we de camera altijd af naar de beschikbare ruimte.

Welke standaardvoorzieningen zijn er nodig?

We hebben enkel 1 stopcontact (230V) nodig.

Wat betekent “stand-by medewerker”?

Een van onze collega’s zal tijdens jullie feest telefonisch beschikbaar zijn. Bij een eventuele storing zal hij/zij het probleem zo snel mogelijk trachten op te lossen vanop afstand of indien nodig ter plaatse.

Wat bij een defect?

Onze stand-by medewerker zal er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk voor jullie op te lossen. Wij lossen 90% van alle problemen op binnen de 5 minuten. Door een back-up aan reservemateriaal en technische kennis, zijn wij gewapend tegen elk mogelijk probleem!

Moet er verlichting voorzien worden?

Door een ingebouwde ledlamp en flash heeft onze photobooth geen probleem om in eender welke ruimte te functioneren.

Hoe lang hebben wij de photobooth ter beschikking?

Wij zijn zeer flexibel in het gebruik van onze photobooth. Wij zorgen dat deze operationeel is op een door jullie gewenst moment en komen deze de dag nadien pas ophalen. Zo hebben jullie ongelimiteerd photoboothplezier!

Kunnen we ook meer dan 2 strookjes afprinten?

De strookjes kan je altijd in een veelvoud van 2 of onbeperkt laten afdrukken. Bij het gewone formaat heb je de vrije keuze. Let wel op, deze instellingen hebben uiteraard effect op het verbruik van jullie prints!

Wat is het formaat van één print?

Het formaat van een strookje is 5 x 15 centimeter. Indien je liever het formaat van 10 x 15 centimeter wilt, dan kan dat ook!

Wat met de prints die we niet hebben verbruikt?

Al de prints die jullie niet opgebruiken, gaan verloren. Wij hebben geen extra na-service. Indien er achteraf nog extra foto's zijn gewenst om af te drukken, dan kunnen we dit tegen een zachte prijs doen.

Welke attributen worden er voorzien?

We gebruiken standaard een assortiment van strikjes, hoeden, brillen, lippen, en trouw gerelateerde spreuken. Hebben jullie een bepaald thema, dan zoeken we graag samen naar de gepaste attributen.

Wanneer en hoe krijgen wij de digitale foto’s?

Jullie krijgen de week na het event een link toegestuurd waar jullie de foto’s kunnen downloaden. Deze link blijft 1 jaar geldig! Zorg ervoor dat jullie de foto’s dus tijdig bewaren.

Kan de photobooth gepersonaliseerd worden?

Naast de gepersonaliseerde print, kan ook de schermachtergrond van de software en het achtergronddoek gepersonaliseerd worden. De photobooth zelf kunnen we voorzien met gepersonaliseerde bestickering. Contacteer ons hiervoor.

Ik vind tussen de formules niet wat ik zoek, kan er een aparte offerte worden opgesteld?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij stellen graag een
persoonlijke offerte voor jullie op.