Vragen?

+32 494 30 68 13

Wil je graag een photobooth in je feestzaal maar ontbreekt de nodige kennis? SnapPics wil graag zijn ervaring met jullie delen en nauwer samenwerken met jullie feestzaal. Dit leaseconcept is nieuw in België en we geloven er sterk in. Kort uitgelegd houdt ons idee in dat de feestzaal onze photobooth leasen en dus in hun bezit heeft, maar dat alles er rond door ons wordt georganiseerd (technische ondersteuning en communicatie met klant). Bij elke boeking kan zowel de feestzaal als SnapPics de vruchten ervan plukken. Dit concept heeft 2 grote voordelen: er is geen grote investering nodig langs jullie zijde én de feestzaal heeft al netto-winst vanaf één boeking per maand.

Andere voordelen opgesomd:

  • Één aanspreekpunt in plaats van vele verschillende aanbieders van een photobooth
  • Extra entertainment voor het feest
  • Extra troef voor de feestzaal naar de gebruiker toe
  • Extra inkomst voor de feestzaal
  • Laag risico

Een photobooth blijft heel populair op trouwfeesten. Daarnaast wordt dit ook zeer vaak gebruikt op personeelsfeesten, nieuwjaarsrecepties, …. Het ideale moment dus om jullie feestzaal zorgeloos te onderscheiden van de rest!

Een photobooth zelf kunnen aanbieden is voor ons als feestzaal zeker een meerwaarde. Daar wij onszelf profileren als feestzaal met een totaalpakket was deze keuze de kers op de taart. Onze gasten (trouwers) zijn blij dat zij geen extra zoektocht moeten starten, prijzen moeten afwegen of het zelf in elkaar moeten steken. De photoboothis hier aanwezig en SnapPics neemt alle praktische en technische aspecten op zich. Daarom zijn wij uitermate tevreden over de gunstige tarieven en kwaliteit die we hierdoor kunnen bieden. Ook zetten wij de photobooth in op onze eigen events. Dit is zeer populair bij jong en oud. Door ons logo hierop te vermelden is dit zeker gunstig voor onze herkenbaarheid en marketing. Dit door het delen op sociale media en de herinnering van de twee fotostrookjes die geprint worden.

Maekelhoeve

Wij helpen u graag verder

Willen jullie graag meer informatie over dit concept, dan komen we dit graag eens aan jullie voorstellen in een persoonlijk gesprek.