Vragen?

+32 494 30 68 13

Op zoek naar een leuke, unieke en voordelige photobooth te huur om jouw volgende evenement of speciaal moment vast te leggen? Welkom bij Snappics!

Onze makkelijk te installeren en bedienen fotoboxen of fotohokjes zijn perfect om elk moment vast te leggen, van bruiloften tot verjaardagen en personeelsfeestjes. Wij leveren alles wat je nodig hebt om onvergetelijke foto's te kunnen maken, inclusief rekwisieten.

Wacht niet te lang tot al onze photobooths verhuurd zijn: contacteer ons vandaag nog, huur en reserveer jouw photobooth, en laat de fun beginnen!

 

Wij hadden een photobooth op ons trouwfeest. Alles wat prima geregeld, vlot in gebruik, vlotte communicatie op voorhand. Je kan zelf je ontwerp kiezen. Wij zouden zeker opnieuw gebruik maken van hun diensten! 

Arnold
Een photobooth voor al je bedrijfsevenementen

Hoge photobooth te huur: ideaal voor office party of bruiloft

Op zoek naar een photobooth die jouw bruiloft of bedrijfsevenement nog specialer maakt? Dan raden wij jou onze hoge photobooth aan. Met zijn handige hoogte kunnen jij of je gasten makkelijk en comfortabel voor de lens staan gaan staan. Onze hoge photobooth is perfect voor het vastleggen van al die speciale momenten, zodat ze nooit meer uit je geheugen kunnen verdwijnen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over onze hoge photobooths!

Huur een lage photobooth: pret gegarandeerd op kinderfeestjes

Op zoek naar een photobooth die precies de juiste grootte heeft voor kinderen? Onze photobooth op lage hoogte is perfect voor kinderen of iedereen die voor de lens wil zitten in plaats van staan. Deze photobooth is perfect voor evenementen waar veel kinderen of mensen met een handicap aanwezig zijn, of wanneer mensen graag gebruik maken van een zitje. Met deze lage photobooth van Snappics krijg je fantastische foto's waar iedereen nog lang van zal kunnen genieten!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over onze lage photobooths!

Verhuur van extra accessoires voor zelfs nog meer fun!

Geef je photobooth-party extra glamour met deze leuke accessoires voor een zelfs nog uniekere photobooth-ervaring!

Kies jouw 'Foto van de Dag'

Om jullie sprookje nog persoonlijker te maken, plaatsen we de dag zelf nog een trouwfoto van jullie op het strookje. De fotograaf levert ons een vooraf afgesproken liggend of staand formaat, en wij doen de rest!

Prijs? Helemaal gratis!

Deel je foto's met FotoShare

FotoShare is een leuke feature waarmee je een QR-code kan scannen en een foto naar je smartphone kan uploaden. Daarna kan je deze foto dan lekker delen op je sociale media!

Prijs? Nu slechts 25 euro!

Creëer een leuker decor voor jouw photobooth

Heb je een perfect plekje in gedachte om je photobooth te installeren, maar ziet het er niet zo fris uit op de achtergrond? Leuk het decor van je photobooth dan wat op met een statief met effen doek (wit of zwart) waaraan je kleurrijke slingers of andere toffe versieringen kan aanbrengen!

Prijs? Nu slechts 25 euro!

Funbox voor extra grappige fotoshoots

Gebruik deze reiskoffer vol ludieke verkleedkleren, toffe gadgets, en grappige maskers om jouw foto’s nog unieker te maken!

Prijs? Nu slechts 25 euro!

We helpen u graag verder

Heb je vragen, wens je een persoonlijke formule of heb je een opmerking waardoor we ons product nog beter kunnen maken?